De ce a renunțat Anamaria Prodan la doliu? Comentarii uluitoare apărute în spațiul virtual. Ce a dat-o de gol pe impresară

0
3395

Anamaria Prodan nu mai poartă haine negre. Conform tradiției românești mulți poartă haine închise la culoare chiar și un an.

Anamaria Prodan a fost surprinsă în haine colorate recent, iar explicația oferită de impresară este una care ne pune pe gânduri. Ea nu crede în simbolistica anumitor culori și spune că adevăratul doliu se ține mai ales în suflet.

Anamaria Prodan s-a pozat recent alături de un impresar și purta un sacou roz. Fanii ei au observat imediat schimbarea și au comentat pe Facebook.

„Doliul se tine în suflet. Credeți că dacă se îmbrăca în negru din cap până în picioare și se închidea în casă își aducea mama înapoi? Este o femeie de afaceri, doliul se ține și în suflet…

Doliul nu reprezintă o culoare, el reprezintă o perioadă grea a celui care și-a pierdut ființa iubită.

O perioadă de rugăciune pentru sufletul persoanei dragi, o perioadă de lacrimi și durere. Aparent râzi. Sufletul tău e mereu în doliu”, sunt comentariile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Se zvonește că Anamaria Prodan ar plănui plecarea din România
„Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieţii ei se desfăşoară în America.

Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joacă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, băiatul lui Reghe locuieşte în Germania.

Ana vine ocazional aici (n.r. în România), cel mai probabil că multe dintre proprietăţi vor fi vândute, ulterior.

Acum, oricum, e prea devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în România special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în altă parte.

Acum, însă, că Ionela nu mai e, cu siguranţă că se va muta în America definitiv şi că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante“, a declarat o sursă apropiată de Anamaria, notează b1.ro.