Ce frumoasă e fiica lui Oreste! Sabina are doar 21 de ani și s-a măritat, rochia ei a întors privirile tuturor. Cum a arătat, avem imagini de la nuntă și prima declarație a tatălui

0
9059

Cunoscutul și apreciatul prezentator, Oreste Teodorescu, a devenit socru mic în urmă cu câteva zile, fiica lui, Sabina, s-a căsătorit.

Sabina, fiica lui Oreste, s-a căsătorit cu iubitul ei, Adi Cornei. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar ceremonia a fost oficiată la primăria Sectorului 3 din București.

Sabina a studiat la Sociologie și a stat departe de ochii presei, chiar dacă tatăl său este un personaj cunoscut de toți românii. Despre relația cu tatăl ei, Sabina povestea, în 2015, că sunt foarte buni prieten: ,,Noi suntem prieteni, ca nişte colegi de apartament care se uită la filme, merg la sală, joacă table, pocher, râd şi fac o gră­madă de chestii împreună”.

Despre ziua cea mare a fiicei sale, Oreste a vorbit într-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo el a și făcut publice imagini de la fericitul eveniment.

Iată ce a scris Oreste Teodorescu, referitor la nunta fiicei sale:

„Cea mai fericită zi din viața mea: căsătoria Sabinei, ziua în care am câștigat pe lânga o fiică minunată și un fiu desăvârșit! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a îngăduit să trăiesc atât de intens acest moment! Vă iubesc copii! Și vă mulțumesc pentru tot ce va veni!”

Pe aceeași rețea de socializare, Sabina le-a mulțumit celor care s-au ocupat de aspectul ei, ea a scris: ,,Mulțumesc din suflet ❤️ Sunt o mireasă fericită și datorită voua frumoasă”.

Într-un interviu Oreste povestea că așteaptă cu mare nerăbdare ziua în care va deveni bunic, potrivit libertatea.ro. Să sperăm că acea zi va veni la timpul potrivit și le urăm casă de piatră tinerilor însurăței!

Iată imaginile de la nuntă:

Sursa: libertatea.ro