Acest tată a oprit nunta în momentul în care a văzut ADEVĂRATA FAȚĂ a fiicei sale vitrege

0
5978

Un tată care își crescuse fiica vitregă ca și pe propriul copil și îi pregătise acesteia o nuntă ca-n povești a decis să pună capăt relației și să anuleze nunta după ce a ajuns la capătul răbdărilor.

Este o poveste despre viață care arată cât de important este să știi când trebuie să pleci dintr-o relație.

Iată mărturia sa:

“Nunta fiicei mele vitrege trebuia să aibă loc pe 3 august. În ultimele 6 luni ea și maică sa erau implicate foarte activ în pregătirile pentru eveniment.

În luna decembrie a anului precedent fiica mea a absolvit universitatea. Eu am achitat 40.000 de dolari pentru studiile sale, în ciuda faptului că instituția era de stat. Pe tot parcursul studiilor și chiar după absolvire ea a trăit împreună cu noi. Atunci când terminase școala, noi i-am cumpărat o mașină ca să poată merge la lecții la universitate.

În toată această perioada tatăl ei biologic nu-și dădea absolut nici un interes, nu a ajutat-o cu nimic și nu a investit deloc în educația sa.

La nuntă au fost invitate cel mult 250 de persoane. Eu am pregătit lista cu invitații mei, circa 20 de persoane, căci eu am luat asupra mea toate cheltuielile pentru eveniment. Ei au acceptat lista și mi-au promis să-i invite pe toți, de aceea eu i-am prevenit că vor fi invitați, ca să nu-și facă alte planuri.

Într-o zi de sâmbătă am mers cu unul din prietenii mei la golf și l-am întrebat dacă va veni la nuntă. El a spus că nu a primit nici o invitație, ci doar o înștiințare.

El mi-a arătat ce a primit și într-adevăr acolo era doar o înștiințare, iar numele meu NU APĂREA NICAIERI. În schimb erau indicate numele mamei și a tatălui fetei. Ce a urmat este…. halucinant! Continuarea AICI

Citește mai departe aici: http://www.landia.ro/tatal-a-oprit-nunta-fiicei-vitrege/