Pana si MEDICII care le-au adus pe lume s-au MINUNAT de FRUMUSETEA LOR! Cum arata ACUM aceste surori IDENTICE pe care se bat cele ai tari agentii de modelling. Iata imagini cu ele mari:

0
7817

Imaginati-va momentul in care parintii afla ca vor avea doi copii in acelasi timp… acesta este, fara indoiala, un moment de mare fericire. Este si cazul unei mame pe nume Jaqi Clements, care avea sa aduca pe lume doua fete adorabile.

Acum sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume. Leah Rose si Ava Marie s-au nascut in California pe 7 iulie 2010. Nu a trecut mult pana cand mama lor si-a dat seama ca fiicele ei aveau o frumusete iesita din comun.

Gemenele erau atat de frumoase, incat la varsta de 6 luni diferite agentii le-au invitat sa devina imaginea unor brand-uri. Dar tatal a refuzat toate ofertele, pentru ca nu a putut imparti aceasta activitate cu viata de familie. Cand gemenele au implinit 7 ani, Jaqi a vazut acest lucru ca pe un semn (7/7/2017).

Ea a postat o fotografie cu fetele sale pe Instagram, insa nu se astepta ca acest lucru sa aiba un succes imediat… Gemenele familiei Clements au devenit celebritati peste noapte, iar multe agentii de modeling s-au inghesuit sa le propuna fetelor o colaborare.

sursa