Oana Roman: „Am fost batuta, terorizata si multe alte lucruri…Acum eu vorbesc doar cu bunica mea. Toti ceilalti din familie au stiut doar sa se foloseasca de mine, nu m-au iubit!” Iata prin ce traume a trecut vedeta si cine este raspunzator pentru suferinta ei:

0
466

Oana Lis e studenta in anul al doilea la Psihologie si a povestit despre motivele pentru care a ales sa mearga la facultate la 40 de ani.

Nu mai este un secret ca Oana Lis (42 de ani) a avut o copilarie grea si nefericita, din cauza comportamentului violent al tatalui ei. Batuta si umilita, a gasit totusi puterea sa razbata in viata si sa-si gaseasca fericirea in bratele lui Viorel Lis (74 de ani), barbatul care a facut-o sa inteleaga ce este iubirea si sprijinul familiei. Amintirile insa nu au disparut, dar Oana a gasit puterea de a lupta cu ele, asa ca a luat o decizie radicala. Sotia lui Viorel Lis si-a luat inima in dinti, anul trecut, si a devenit din nou studenta, de aceasta data la Facultatea de Pshilogie, din cadrul Universitatea Hyperion din Bucuresti, potrivit click.ro.

“Sunt studenta in anul doi si imi place foarte mult! Merg zilnic la facultate pentru ca ma ajuta foarte mult aceste cursuri de psihologie. Am aflat ce se intampla cu mine, cum pot gasi o rezolvare, ce trebuie sa analizez in trecutul meu. Am reusit, de exemplu, sa scap de atacurile de panica pe care le aveam. Eram foarte rau, a fost o zi cand am avut 30 de atacuri de panica. A urmat apoi o perioada in care ajungeam zilnic la spitalul de urgenta pentru ca ma simteam foarte rau si ma si speriam ingrozitor. Toate aceste probleme mi se intampla din cauza oboselii, a supararii, plus trecutul meu cu probleme in familie. Acum eu vorbesc doar cu bunica mea. Toti ceilalti din familie au stiut doar sa se foloseasca de mine, nu m-au iubit!”, a spus Oana Lis.

Sursa: wowbiz.ro