Tragedie în familia unuia dintre JURATII „Romanii au TALENT”! Tocmai a aflat ca s-a sinucis o ruda foarte aproiata. Despre cine este vorba:

0
25347

O adevărată tragedie a avut loc, în comuna Băbana, acolo unde vărul lui Florin Călinescu a fost găsit fără suflare, de unul dintre fii săi, după ce s-a sinucis.

Conform curier.ro, Ion Sorescu, în vârstă de 61 de ani, a fost descoperit de unul dintre fiii lui, atârnat în ştreang. Bărbatul, observând că tatăl său nu mai dă nici un semn prin curte, a început să-l caute şi a făcut macabra descoperire.

Medicii, sosiţi de urgenţă la faţa locului, nu au reuşit să mai facă altceva, decât să constate decesul bărbatului.

Ion Sorescu nu era cunoscut cu afecţiuni medicale cronice, dar conform sursei citate, în trecut, acesta ar mai fi avut tentative de sinucidere. Ion Sorescu avea trei fii şi era văr primar cu Florin Călinescu. Mama lui Ion Sorescu a fost sora tatălui omului de televiziune.

Directorul Teatrului Mic, Florin Calinescu, tine o conferinta de presa cu ocazia deschiderii stagiunii 2008 – 2009 a Teatrului, in Bucuresti, marti, 9 septembrie 2008. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Dragos Savu
Fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis

Familia omului de televiziune pare urmărită de blesteme. În anul 2012, fiul lui Florin Călineascu, Luca, a ales să îşi pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat într-o cameră de hotel, în Praga.

sursa