Declaratiile Anamariei Prodan despre relatia ei cu nabadai cu Reghe: „Drumurile noastre s-au separat”: Ce s-a întâmplat cu adevărat între ei:

0
7447

In 1996, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, iar cei doi s-au separat. Ulterior, s-au reintalnit si, in 2008, s-au casatorit.

Acum 22 de ani, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cand cei doi erau foarte tineri.. Intr-un interviu acordat in 2012, Anamaria a dezvaluit cum l-a cunoscut pe Reghe, care juca in echipa nationala de juniori.

„Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani, la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel”, a marturisit Anamaria Prodan intr-un interviu in revista Taifasuri.

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf: „El era foarte tanar, avea 17 ani si jumatate”

„Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf. S-au insurat dupa 12 ani
Chiar daca Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cei doi s-au insurat in 2008, cu 12 ani dupa ce nu dorise sa se casatoreasca cu el. „Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, a mai dezvaluit Anamaria Prodan.