Gata, au FACUT ANUNTUL! Gabriela CRISTEA si Tavi CLONDA, in culmea fericirii. Este vorba despre micuta lor Victoria: „In sfarsit…” Fanii i-au felicitat imediat!

0
4871

Gabriela şi Tavi au fost convinşi de vremea frumoasă din ultimele zile să stabilească ziua în care fiica lor, Victoria, va fi creştinată, iar anunţul a fost făcut chiar de artist, în cadrul unei emisiuni.

“Nu l-am amânat, e chiar mai repede decât ne aşteptam. Da. Am stabilit botezul, în sfârşit. Este pe 14 aprilie. Nu avem toate detaliile, dar măcar ştim data, ca să putem să facem invitaţiile. Cred că o să cânt şi eu. Tema este ‘Trăieşte-ţi visul’ şi culoarea este, parcă, culoarea mov”, a spus Tavi Clonda.

„Suntem bucuroşi că avem data de botez şi parcă ne mai relaxăm puţin”, a mai declarat Tavi Clonda.

Cântărețul este de departe, cel mai fericit soț și tătic. Prezentatoarea și fiica lor, Victoria, îi aduc în fiecare zi o rază de lumină și nu mai contenește să le surprindă pe cele două în cele mai frumoase momente.

Ori de câte ori Gabi Cristea își ține fetița în brațe, Tavi este topit de fericire, iar imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare produc valuri de emoții. „Iubirea lui” cea mică, Victoria, a fost fotografiată în brațele prezentatoarei, iar felul în care își privea mămică, i-a topit de emoție pe internauți: „Frumoasă, să-ți trăiască”, „Ce prințesă frumoasă și mămică superbă”.

sursa: click.ro, wowbiz.ro