E oficial! Decizia radicala luata de Giani Kirita! Este vorba despre plecarea lui de la Exatlon: Chiar el a spus totul – Unde va merge:

0
8073

Dupa ce se va intoarce din Republica Dominicana, Giani Kirita de la Exatlon se va dedica unei cariere de antrenor de fotbal.

Se pare ca Giani Kirita de la Exatlon a decis ce va face dupa terminarea concursului. In toamna trecuta, el a absolvit cursurile Scolii de Antrenori a FRF si a obtinut licenta A, care ii permite sa pregateasca echipe de tineret si seniori. Pentru a fi antrenor principal in prima liga, Kirita va trebui sa ia Licenta PRO.

Giani Kirita de la Exatlon vrea sa fie elegant ca antrenor
Giani Kirita si-a propus sa aiba o alta imagine ca antrenor. Daca el a pozat in dur, atat ca fotbalist, cat si ca vedeta de televiziune, Kirita isi doreste sa fie elegant ca antrenor, urmand chiar sa-si ascunda tatuajele, pentru ca se va imbraca doar la costum.

Giani Kirita de la Exatlon va avea mai multe tinute oficiale
Dupa ce si-a luat licenta de antrenor, Giani Kirita de la Exatlon s-a dus la atelierul de croitorie al unui prieten pentru a-si comanda mai multe randuri de costume. „În scurt timp voi îmbrăţişa rolul de antrenor şi cu această ocazie l-am vizitat pe bunul meu prieten Alberto Dobre, pentru a-mi pregăti câteva ţinute oficiale”, a explicat Giani Kirita.

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan, detalii neştiute despre iubitul fiicei ei: ”Vor să facă afaceri împreună”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi şi este o mamă foarte dedicată, după cum a mărturisit chiar ea în cadrul unui interviu, unde a dezvăluit că le oferă fiicelor ei suficienţi bani pentru a-şi achiziţiona tot ce-şi doresc.

Anamaria Prodan a vorbit, de asemenea, despre cum se descurcă fiica ei în America, dar şi detalii neştiute despre iubitul ei.

„E ok viaţa în America. M-am adaptat sistemului dar nu prea îmi place”, a mărturisit Rebecca, fiica prezentatoarei TV.

Mama ei a intervenit imediat şi a explicat faptul că ea are cetăţenie americană, fiind născută acolo, însă îi este dor de casă şi îşi doreşte să se întoarcă.

„Ea este cetăţean american şi în ultimul an am auzit că vrea să se întoarcă în Europa. Rebeca îşi doreşte să vină înapoi să studieze”, a continuat Anamaria Prodan.

De asemenea, ea a dezvăluit că le oferă salarii fiicelor ei.

„Eu mi-am lăsat copiii să-şi ia singur deciziile în viaţă. Iubitul ei vine dintr-o familie bună şi rar găseşti băieţi buni. Un băiat care îşi doreşte să facă ceva în viaţă. Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. (…) O să mă întorc curând la muncă.”, a mai precizat ea.