Dumnezeule, e de NEIMAGINAT ce pateste aceasta MAMA zilnic! Uite-o pe fetita ei cum II RUPE PARUL DIN CAP si II INVINETESTE un ochi. Femeia nu o poate stapani si…e aproape desfigurata. Imagini in articol

0
13939

Demi, o fetiță de șase ani din Marea Britanie, și-a îngrozit mama și bunicii, din cauza comportamentului său agresiv.

Lisa, în vârstă de 29 de ani, locuiește cu părinții săi Sharon (57 de ani) și Pete (58 de ani) în suburbia Oldbury din Birmingham. Pentru a o controla pe fetiță, care are adesea episoade violente, este nevoie să intervină și buncii acesteia, însă întreaga familie se teme de copila agresivă, scrie tabloidul The Sun.

Din cauză că Demi nu acceptă să fie refuzată, mama acesteia s-a ales cu ochiul vânăt, cu mușcături. Mai mult, fețița își trage mama de păr și o lovește cu pumnii.

„Poate fi o fetiță încântătoare, foarte iubitoare, însă comportamentul ei se schimbă într-o clipă”, a declarat mama copilei, care a apelat la emisiunea „Copil violent, părinte disperat”, pentru a găsi soluții de remediere a comportamentului fetiței.

La rândul său, bunica Sharon a declarat că Demi se poartă „de parcă cineva i-ar activa un buton” care scoate la suprafață cealaltă personalitate a fetiței.

Familia se referă la episoadele de agresivitate ale fetiței ca „Demi cea rea”, iar din acest motiv, copila percepe ceea ce se întâmplă ca fiind cauzat de o altă personalitate.

„Demi cea rea o trage pe mami de păr, o mușcă, o lovește, o înjură”, le-a spus fetița psihologilor.

Întrebată despre comportamentul agresiv, ea a continuat: „Uneori mi-aș dori să o ucid pe Demi cea rea, dar nu am cum să o fac. Este oribilă.”

sursa: stirileprotv.ro

CITESTE SI:

Era INGRIJORATA de ce face sotul sau cu fetita lor cand sunt SINGURI, asa ca a montat O CAMERA VIDEO in camera copilei. Ce a descoperit acolo A LASAT-O FARA AER. Iata si imaginile:

O femeie pe nume Stephanie a fost oarecum ingrijorata de ceea ce sotul si copilul ei ar putea face in timp ce ea este plecata la lucru. Astfel ca, ea a decis sa monteze o camera de filmat cu ajutorul careia urma sa observe activitatile lor, direct de la birou.

Cu toate acestea, ea nu a fost pregatita pentru socul care urma sa il aiba. Videoclipul de mai jos va arata adevarata conexiune dintre un tata si un fiu care se bucura unul de celalalt. Milioane de oameni au fost profund emotionati de acest videoclip si l-au impartasit si celor dragI.

Urmariti videoclipul de mai jos si observati ce frumos se joaca cei doi si cat de tare se distreaza. Acestea sunt lucrurile cu adevarat frumoase pe care le facem pentru familie!

Sursa

CITESTE SI:

,,Păcat, păcat de Dumnezeu, că ne-a lăsat pământ, bogăţie. Facem de toate. Cine să mănânce? Un copil care vine cine ştie când?”. Viața în cătunele uitate ale României, mai ceva ca acum un veac.

,,Veşnicia s-a născut la sat. Aici, orice gând e mai încet şi inima-ţi zvâcneşte mai rar, ca şi cum nu ţi-ar bate în piept, ci adânc în pământ, undeva”, spunea marele poet, dramaturg și filosof Lucian Blaga.

Doar că depopularea masivă din ultimii ani și exodul la oraș ori peste granițe a pustiit satele românești. Acum, mai găsești doar bătrâni gârboviți de bătrânețe, griji și singurătate.

Te lovește tăcerea meleagurilor. Au mai rămas amintirile și legendele…

Cândva, satele din Timiș erau pline de viață. Acum, le descoperim complet părăsite. Mărturie stau ruinele bisericilor, casele dărăpănate și cimitirele. Parcă nici nu-ți vine să crezi că, odată, aici trăiau circa 800 de oameni.

Case părăsite, cu obloane trase și geamuri sparte, cu pereţi din cărămidă sau lemn, cu acoperişuri din şindrilă sau stuf, toate spun povești ale celor care le-au stăpânit.

Din când în când, cele aflate în stare foarte bună își întâmpină ,,rudele”, care vin să se bucure de peisajele verzi și de liniștea locului. Însă, nu-i prinde locul prea mult.

„Simt ceva pentru satul ăsta, mi-am petrecut vacanţele, copilăria, aici. Pentru mine e o chestie destul de bună că nu e locuit; e ca un fel de REFUGIU şi mi se pare ok să fie aşa.”

Fără curent și fără apă. Lumină de la lampă și radiouri cu baterii

Același hram îl poartă Hunedoara și Alba. Situate la aproximativ 40 de kilometri de Sibiu, Pădureni și Albi, două cătune uitate de lume, te mai întâmpină doar cu vreo câteva familii și niște gospodării de ciobani. Pe drumurile pline de gropi abia, abia îți faci curaj să treci cu mașina, ca să ajungi la casele din cărămidă veche.

„În Pădureni au fost în jur de 60 de locuinţe, iar acum, la ora actuală, mai sunt vreo şase locuinţe şi mai locuiesc acolo, efectiv, două familii. Din cauza drumului, nu este curent şi tot din cauza asta s-a depopulat”, spune Ioan Şurean, primarul comunei Slimnic.

„A fost şcoală aici. Mergeam în sat pe jos şi veneam pe jos la şcoală, acum foarte foarte greu te descurci, dar ce să facem, mergem mai departe”, povesteşte o femeie pe la vreo 60 de ani. Ochii îi sunt plini de emoție. La fel îi este și sufletul.

Viața fără curent, fără televizor și fără magazine de aprovizionare a fost așa dintotdeauna.

Un radio cu baterii informează ce se mai întâmplă prin lume, iar plita le asigură familiilor o mămăligă aburindă. Lumina vine de la lămpile de curte, cu încălzire solară ori de la lămpaşul vechi, cu petrol.

Cu toate astea, ținutul Pădurenilor oferă peisaje impresionante prin pitorescul lor, iar zona rămâne unul dintre locurile de poveste ale Transilvaniei.

Numărul înmormântărilor îl depăşeşte pe cel al botezurilor

În Slobozia, Argeș, numeri oamenii pe degetele de la o mână. Cei tineri au plecat în căutarea de ,,mai bine”, iar bătrânii își duc veacul din poartă în poartă ori pe la câte o pomană. Comuna se stinge încet, dar sigur.

Cătălin Dănescu, preot paroh Slobozia, Argeş: „Anul trecut, 35 de înmormântări şi botezuri şi cununii zero. Este vizibil acest lucru, că satele încep să moară, fiindcă populaţia este foarte, foarte mică şi îmbătrânită, în acelaşi timp.”

Sursa: Adevarul