Era INGRIJORATA de ce face sotul sau cu fetita lor cand sunt SINGURI, asa ca a montat O CAMERA VIDEO in camera copilei. Ce a descoperit acolo A LASAT-O FARA AER. Iata si imaginile:

0
41534

O femeie pe nume Stephanie a fost oarecum ingrijorata de ceea ce sotul si copilul ei ar putea face in timp ce ea este plecata la lucru. Astfel ca, ea a decis sa monteze o camera de filmat cu ajutorul careia urma sa observe activitatile lor, direct de la birou.

Cu toate acestea, ea nu a fost pregatita pentru socul care urma sa il aiba. Videoclipul de mai jos va arata adevarata conexiune dintre un tata si un fiu care se bucura unul de celalalt. Milioane de oameni au fost profund emotionati de acest videoclip si l-au impartasit si celor dragI.

Urmariti videoclipul de mai jos si observati ce frumos se joaca cei doi si cat de tare se distreaza. Acestea sunt lucrurile cu adevarat frumoase pe care le facem pentru familie!

Sursa

CITESTE SI:

,,Păcat, păcat de Dumnezeu, că ne-a lăsat pământ, bogăţie. Facem de toate. Cine să mănânce? Un copil care vine cine ştie când?”. Viața în cătunele uitate ale României, mai ceva ca acum un veac.

,,Veşnicia s-a născut la sat. Aici, orice gând e mai încet şi inima-ţi zvâcneşte mai rar, ca şi cum nu ţi-ar bate în piept, ci adânc în pământ, undeva”, spunea marele poet, dramaturg și filosof Lucian Blaga.

Doar că depopularea masivă din ultimii ani și exodul la oraș ori peste granițe a pustiit satele românești. Acum, mai găsești doar bătrâni gârboviți de bătrânețe, griji și singurătate.

Te lovește tăcerea meleagurilor. Au mai rămas amintirile și legendele…

Cândva, satele din Timiș erau pline de viață. Acum, le descoperim complet părăsite. Mărturie stau ruinele bisericilor, casele dărăpănate și cimitirele. Parcă nici nu-ți vine să crezi că, odată, aici trăiau circa 800 de oameni.

Case părăsite, cu obloane trase și geamuri sparte, cu pereţi din cărămidă sau lemn, cu acoperişuri din şindrilă sau stuf, toate spun povești ale celor care le-au stăpânit.

Din când în când, cele aflate în stare foarte bună își întâmpină ,,rudele”, care vin să se bucure de peisajele verzi și de liniștea locului. Însă, nu-i prinde locul prea mult.

„Simt ceva pentru satul ăsta, mi-am petrecut vacanţele, copilăria, aici. Pentru mine e o chestie destul de bună că nu e locuit; e ca un fel de REFUGIU şi mi se pare ok să fie aşa.”

Fără curent și fără apă. Lumină de la lampă și radiouri cu baterii

Același hram îl poartă Hunedoara și Alba. Situate la aproximativ 40 de kilometri de Sibiu, Pădureni și Albi, două cătune uitate de lume, te mai întâmpină doar cu vreo câteva familii și niște gospodării de ciobani. Pe drumurile pline de gropi abia, abia îți faci curaj să treci cu mașina, ca să ajungi la casele din cărămidă veche.

„În Pădureni au fost în jur de 60 de locuinţe, iar acum, la ora actuală, mai sunt vreo şase locuinţe şi mai locuiesc acolo, efectiv, două familii. Din cauza drumului, nu este curent şi tot din cauza asta s-a depopulat”, spune Ioan Şurean, primarul comunei Slimnic.

„A fost şcoală aici. Mergeam în sat pe jos şi veneam pe jos la şcoală, acum foarte foarte greu te descurci, dar ce să facem, mergem mai departe”, povesteşte o femeie pe la vreo 60 de ani. Ochii îi sunt plini de emoție. La fel îi este și sufletul.

Viața fără curent, fără televizor și fără magazine de aprovizionare a fost așa dintotdeauna.

Un radio cu baterii informează ce se mai întâmplă prin lume, iar plita le asigură familiilor o mămăligă aburindă. Lumina vine de la lămpile de curte, cu încălzire solară ori de la lămpaşul vechi, cu petrol.

Cu toate astea, ținutul Pădurenilor oferă peisaje impresionante prin pitorescul lor, iar zona rămâne unul dintre locurile de poveste ale Transilvaniei.

Numărul înmormântărilor îl depăşeşte pe cel al botezurilor

În Slobozia, Argeș, numeri oamenii pe degetele de la o mână. Cei tineri au plecat în căutarea de ,,mai bine”, iar bătrânii își duc veacul din poartă în poartă ori pe la câte o pomană. Comuna se stinge încet, dar sigur.

Cătălin Dănescu, preot paroh Slobozia, Argeş: „Anul trecut, 35 de înmormântări şi botezuri şi cununii zero. Este vizibil acest lucru, că satele încep să moară, fiindcă populaţia este foarte, foarte mică şi îmbătrânită, în acelaşi timp.”

Sursa: Adevarul

CITESTE SI : Celebra ISRAELA a murit. A fost găsită fără viaţă în casă, căzută în baie. CAUZA mortii te va SOCA

Celebra Israela a murit. Femeia de afaceri a fost găsită fără viaţă, aseară, în locuința sa, căzută în baie.

Prietenii nu mai reuşiseră să ia legătura cu ea de mai multe zile, iar avocata sa a chemat autoritățile pentru a intra în casă, forțând ușa. Israela avea 70 de ani şi suferea de astm. A devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

„La ora 18.30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile.”, povesteşte Rodica Bucur. Avocata Israelei a sunat imediat la 112. Iar pompierii, poliţiştii şi criminaliştii au ajuns în grabă la locuinţa cunoscutei femei de afaceri.

După ce angajaţii ISU au spart uşa apartamentului, au găsit-o fără suflare, în baie. Era dezbrăcată şi căzută pe podea. „S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie.”

Chiar şi aşa, criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

Israela avea 70 de ani și suferea de astm, care a izolat-o în casă. Femeia de afaceri declara că n-a mai ieşit din locuinţă din septembrie anul trecut.

Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor s-a sfârşit în 2016, după ce femeia de afaceri a declarat că bărbatul o agresa.

Istraela a şi scris o carte despre violenţa la care a fost supusă de către soţul ei. Pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ. Avocata a declarat că, şi după divorţ, Israela l-a susţinut financiar pe bărbat. L-a internat şi într-un spital, pentru dezalcolizare. La jumătatea anului trecut, mai bine de două luni.