Catalin Maruta, luat la rost IN DIRECT: „Nu ti se pare ciudat ca iti tot vine sotia in emisiune?” Raspunsul halucinant dat de simpaticul prezentator

0
15505

Catalin Maruta si Andra formeaza un cuplu traini, iar cei doi sunt de nedespartit. Daca prezentatorul TV isi sustine sotia din spatele culiselor, asa cum s-a intamplat in timpul spectacolului de la Sala Palatului, artista onoreaza adeseori invitatiile sotului ei, la el in emisiune.

Catalin Maruta a serbat ziua de nastere a sotiei sale, din urma cu cateva zile, in emisiunea de luni, asa cum obisnuia sa faca inca de pe vremea cand lucra la postul public de televiziune.

In timp ce Maruta si-a surprins sotia cu un tort din sushi, artista i-a lansat o intrebare neasteptata: „Nu ti se pare ciudat ca iti tot vine sotia in emisiune?”, a spus el.

„Mi se pare, dar m-am tot obisnuit, ca de 20 de ani tot vine in emisiune. Doamna Andra, pentru dumneavoastra, un tort. V-am vazut vara asta si in costum de baie. Suntem haiosi, dupa 10 ani suntem haiosi”, i-a spus Maruta.

sursa: wowbiz.ro

Citeste si:

Cumintica Andra a spus TOT! Câţi bărbaţi a avut înainte de SOTUL SAU, Catalin Maruta. „Eu m-am pupat cu…”

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în 2008 şi au împreună doi copii. Recent, îndrăgita cântăreaţă a dezvăluit şi numărul iubiţilor pe care i-a avut înainte să se mărite cu prezentatorul TV.

„Nu am avut multe relaţii, eram ruşinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relaţii: cel dinainte de Cătălin şi încă unul. Relaţia care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult şi voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a spus Andra.

Înainte de a-l cunoaşte pe Cătălin, Andra a avut o relaţie cu Dragoş, un fost component al trupei Groove. „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, declara tânărul în perioada când forma un cuplu cu artista.

sursa: wowbiz.ro