Un fermier o observat ceva ciudat in gospodaria sa: Una dintre gainile lui care nu s-a mai miscat de 2 saptamani din cuibul sau. A crezut ca sta closca, insa cand a dat gaina la O PARTE A LUAT IMEDIAT TELEFONUL IN MANA si a filmat. Ce avea pasarea sub ea:

0
1087

Un fermier care in gospodaria lui crestea si gaini la un moment dat a observat ceva ciudat in legatura cu o pasare care de cateva saptamani nu se mai ridica din cusca ei si dadea impresia ca sta closca. Spre suprinderea lui si a noastra din curiozitate a vrut sa observe ce se intampla sub ea si se gandea poate o sa isi mareasca numarul de gaini daca aceasta sta closca si vor iesi puiutii dupa ce ascestia vor iesi din ou.

Asa ceva nu a vazut nimeni pana acum si mai ales sa si filmeze aceasta scena care te suprinde si te minuneaza .

Atunci cand a miscat gaina sa vada ce e sub ea a ramas complet surprins….

Defapt aceasta gaina avea grija de niste puiuti de catel pe care ii pazea ca o mama adevara. Ii multumim acestui domn ca a reusit sa filmeze aceasta scena care ne demonstreaza ca si animalele au o inima cateodata mai mare ca a noastra. Cel mai interesant este si intrebarea pe care si-o pune fiecare in gand este aceea ca : Oare cu ce hranea puiutii de catel aceasta gaina ???

SURSA