INCREDIBIL ASA CEVA! Cum l-a umilit manelistul Minune pe un tanar care I-A DAT 10 lei pe o DEDICATIE. Toti au inlemnit. A aruncat BANII pe joc si i-a zis: „Vino-ncoa” Ce a urmat:

0
16651

Adi Minune nu se încurcă la bani puțini! La un eveniment recent, Manelistul s-a simțit jignit când un tânăr i-a oferit 10 lei pentru o dedicație. Tânărul voia să le dedice o manea nevestei și fratelui său. Manelistul nu s-a putut abține când a văzut ce sumă a primit de la tânăr.

Adrian Minune a avut o reacție neașteptată în timpul unui eveniment, atunci când un tânăr a venit să-i ceară o dedicație, oferindu-i 10 lei. Celebrul manelist nu și-a ascuns dezamăgirea și l-a luat peste picior pe individ. După ce a aruncat bancnota de 10 lei pe jos, Minune a scos din buzunar 500 de euro și s-a prefăcut că-i oferă tânărului, spre stupefacția celor prezenți.

„Mi-a dat 10 lei. Ai greșit buzunarul, băiatul meu! Ai greșit buzunarul! Vrei să-ți dau restul?”, a reacționat Adi Minune. Apoi, manelistul a scos din buzunar o bancnotă de 500 de euro și l-a chemat înapoi pe tânăr, care însă nu s-a întors: „Ia, vino încoa’”.

sursa