Aceasta mireasa de 62 de ani isi saruta mirele de doar 9 ani chiar in ziua NUNTII, de fata cu familia si apropiatii: „Nu ne pasa ce crede lumea”

0
2575

Saneie Masilela, un băiat în vârstă de doar nouă ani, a devenit pentru a doua oară cel mai tânăr mire din lume. Copilul s-a recăsătorit cu fosta lui soţie, Helen Shabangu, în vârstă de 62 de ani.

Atât familia băitaului cât şi cea a femeii au insistat că această căsatorie este parte dintr-un ritual, strămoşii fiind cei care i-au spus lui Saneie că trebuie să se căsătorească.

Şi mai uluitor este faptul că soţia a băiatului are deja cinci copii, toţi cu vârsta cuprinsă între 28 si 38 de ani. Mai mult, la toată ceremonie a participat şi Alfred Shabangu, soţul oficial al femeii, în vârstă de 66 de ani.

„Eu și copiii mei nu avem nimic împotriva acestei căsătorii. Nu-mi pasă ce crede lumea”, a spus bărbatul.

Ambele familii au spus că această căsătorie face parte dintr-un ritual, după ce strămoșii i-ar fi spus lui Saneie că trebuie să se căsătorească. „Când voi fi mai mare, voi dori să mă căsătoresc cu o fată de vârsta mea. Am ales-o pe Helen pentru că îmi place de ea”, a spus Saneie.

„A fost foarte bucuros să se căsătorească. Nu i-a fost rușine deloc”, a spus mama băiatului.

La neobișnuita nuntă au participat prieteni și apropiați ai celor doi. Ceremonia a fost una ritualică, cei doi nefiind căsătoriţi din punct de vedere legal, însă cei doi miri au fost costumaţi tradiţional, în mire şi mireasă. Nici sărutul de la finalul ceremoniei nu a lipsit.

sursa