Își cumpărase sicriu și loc de veci dar DESTINUL A AVUT ALTE PLANURI CU EA! O celebră cântăreață de muzică populară de la noi, însărcinată a doua oară la o vârstă înaintată! Merita toate FELICITARILE:

0
8270

Bucurie mare în familia unei cunoscute cântărețe de muzică populară, ea a anunțat de curând că este însărcinată pentru a doua oară.

Este vorba despre Geta State, în vârstă de 40 de ani. În trecut, câtăreața a aflat că suferă de cancer și a suportat numeroase tratamente specifice acestei boli crunte, iar acum vestea că va deveni mamă pentru a doua oară a venit ca un miracol. În anul 2014, mai precis, Geta State îşi cumpărase deja sicriu şi loc de veci, deoarece considera că starea sa de sănătate era într-o profundă degradare. Având cancer de col uterin, Geta State a aflat în iarna anului 2009 că se confruntă cu o situaţie extrem de tristă.

„Mi-am luat cavou la mine, la Gradistea, in Giurgiu. Din 2006, imi tot murisera rude si aveam experienta, stiam ce inseamna cheltuiala pentru o inmormantare. Am zis sa ma pun la adapost, sa nu-i las pe ai mei si cu suferinta sufleteasca, si cu gaura financiara”, ne-a povestit cântăreașa, care a trăit un adevărat coșmar.

„Intrasem să îmi fac cafea şi am văzut tesul de sarcină. Nu ştiam dacă să îl fac sau nu. I-am spus mamei mele că am făcut testul şi sunt însărcinată. Am intrat în dormitor peste Irinel şi l-am trezit din somn. El mi-a pus mâna pe burtică şi s-a culcat la loc. (…) Am avut o boală grea, dar îngerul meu păzitor a fost mama”, a spus Geta State în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Iată o imagine din timpul primei sarcini a Getei State: