Mihai Bendeac intrebat de un fan daca „A ARS-O” pe Delia! Raspunsul actorului face furori pe internet. GENIAL ce replica i-a dat!

0
1433

Mihai Bendeac a luat peste picior un fan indraznet, care a facut o greseala gramaticala. Mihai Bendeac si Delia nu sunt doar colegi de emisiune, ci si foarte buni prieteni. Ambii sunt talentati, puternici, independenti si le place sa se tachineze, insa se respecta si tin mult unul la celalalt.

De curand, actorul a postat pe Facebook o poza in care apare alaturi de indragita artista. Descrierea pusa de umorist este scrisa in stilul lui caracteristic, acid si foarte amuzant.

„Pe langa talentul dumnezeiesc al unei voci/sensibilitati care ma determina/ajuta sa nu o omor, aceasta fiinta are si un alt talent nativ: acela de a ma calca temeinic pe nervi. Dar, in final, de ani de zile, mi-e imposibil sa n-o iubesc cu toata fiinta mea”, a scris Bendeac despre prietena lui.

Un amic virtual al lui Bendeac, care nu a inteles esenta mesajului sau natura relatiei dintre actor si Delia, a pus o intrebare nepotrivita. „Mihai, ai arso?”, a comentat acesta „uitand” de cratima.

Imediat, Mihai i-a dat un raspuns inteligent, apreciat de foarte multi din lista lui de prieteni. „Pe gramatica? Da. Eu, da…”, a scris acesta, facand aluzie la greseala barbatului care i-a adresat intrebarea jenanta.