Camelia: “Sunt măritată de 18 ani, dar pentru că soțul meu nu mă mai satisfăcea din niciun punct de vedere. Așa l-am înșelat, dar el m-a prins…”

0
706

Camelia: “Sunt măritată de 18 ani, dar pentru că soțul meu nu mă mai satisfăcea din niciun punct de vedere. Așa l-am înșelat, dar el m-a prins cu el în urmă cu o lună. Știți ce mi-a făcut? Sunt prăbușită…” L-a înșelat, dar a pățit-o rău. Nu din partea bărbatului, ci mai mult a fiului. Care a fost tot planul!

Mă numesc Camelia, sunt căsătorită de 18 ani și am un băiat de 15 ani împreună cu soțul meu. Mai am și o fata de 19 ani dintr-o relație anterioară, o fata pe care soțul meu a acceptat-o odată cu mine. În urmă cu 8-9 ani, soțul a rămas fără serviciu plecând în străinătate, iar de aici au început și probleme noaste.

A stat acasă în toată această perioadă, până anul trecut, când a găsit de munca ceva ce îi plăcea lui. În toți acești ani, eu am fost nevoită să știu de tot ce ține de casă, copii, ba chiar am ajuns să fac credite in banca pentru a reuși să întrețin casa, să plătesc facturi și toate cele, perioadă în care nici macar apreciere nu am avut de la el. Din partea lui nu veneau decât replici, „Dar ce te-am pus eu să faci?”.

În urma cu 10 luni am întâlnit un bărbat care părea să mă înțeleagă, să mă aprecieze, sa mă respecte și să mă iubească, așa că am intrat într-o relație cu el. Simt că e bărbatul pe care l-am așteptat o viață, bărbatul care să mă completeze.
În urmă cu o lună, soțul a aflat de relația mea cu acest bărbat, binenteles că s-a lăsat cu scandal și cu plecarea mea de acasă, băiatul rămânând la soț, neacceptand relația mea cu acest bărbat.
Nu am stat plecată decât două zile, după care, la insistențele băiatului și ale soțului, m-am întors acasă. Timp de o lună după ce m-am întors nu am avut parte decât de reproșuri și de injurii, lundu-și angajamente după fiecare cearta că nu se va mai repeta.

În urma cu o săptămână m-am hotărât că nu pot trăi așa o viața întreagă și că el nu va accepta niciodată ceea ce s-a întâmplat și am plecat iarăși de acasă, de data asta a mers și băiatul cu mine. De când am plecat mă sună soțul aproape zilnic sa mă întorc acasă, că nu o să-mi mai reproșeze ce s-a întâmplat, că îi este greu fara noi, în schimb eu nu-mi doresc să mă întorc din cauza acestui bărbat cu care eu nu am terminat relația si pe care îl iubesc. Băiatul l-a acceptat, dar îl simt că nu îi este bine așa și mă doare când îl privesc, cu siguranță și-ar dori să ne întoarcem acasă în orice moment.

Vreau sava rog să-mi dati un sfat, ce ar trebui sau ce ar fi mai bine sa fac? Să mă întorc acasă de dragul copilului sau sa rămân în continuare cu acest bărbat pe care îl iubesc? Mulțumesc!”

sursa